بهمن, ۱۳۹۸
نشریهی ۵ : بازیهای آموزشی با موضوع رژیم غذایی پایدار
استوديوي غذاي شهري - از مجموعه استوديوهاي شهريت فرصتگرا - بر مصرف غذا و پايداري در بافتار شهري تمركز داشت. دغدغهي اصلي استوديو اين بود كه چگونه ميتوان رژيمهاي غذايي پايدار را ترويج و شهروندان را به آن تشويق كرد. اين دغدغه از اين رو اهميت دارد كه سيستم توليد و توزيع غذا، مسئول 25٪ از گازهاي گلخانهايِ توليدشده توسط انسان و نيز 70٪ مصرف آب است.
از اين رو، توييك در همكاري با موزهي ملي علوم و فناوري، مجموعهاي از بوردگيمها و فيلدگيمها را طراحي كرد كه از بهروزترين ادبيات غذايي منتشرشده توسط وزارت كشاورزي ايالات متحده استفاده كرده و آن را مورد بازيسازي قرار داد.
اين بازيها در نمايشگاهي به مناسبت روز جهاني علم براي صلح و توسعه و به ميزباني موزهي ملي علوم و فناوري در پاييز 1397 به عموم مردم ارائه شد.
.